20 Makahiki 'Ike ma ka hana maalahi wehe hope.

Me ka ʻoi aku o 20 mau makahiki o ka ʻike hana i ka hana ʻana i nā hopena wehe maʻalahi,Hualong EOE(pōkole no "CHINA HUALONG EOE CO., LTD."), i hoʻokumu ʻia i ka makahiki 2004 e Mr. Hong Shaolong, i kēia manawa ua lilo ia i mea hoʻolako EOE ʻoihana i ka ʻoihana hoʻopili metala ma ka ʻāina nui o Kina.ʻO ke kapikala hoʻopaʻa inoa o ka hui he 12 miliona RMB.

LOA MAKOU I NA LUNA A PAU E PONO AI.No ke ʻano o ke ʻano pōʻai maʻalahi maʻalahi e pono ai ʻoe, loaʻa iā mākou kahi kikoʻī o nā huahana huahana āu e koho ai.ʻO ka nui o loko mai 50mm a 153mm, e pili ana i ke anawaena hiki mai 200# a 603#, me nā ʻano hui like ʻole he 180.Hiki ke hoʻopilikino ʻia ka lacquer i loko a me ka logo ma waho.

Hiki iā mākou ke hoʻokō i kāu mea e koi ai.Ua kūpono mākou no ISO9001 a me FSSC22000, a loaʻa iā mākou he 21 mau laina hana maʻalahi ma ka hale hana, me ka mana hana makahiki o 4 billion mau ʻāpana.Inā ʻoe he ʻoihana canning a i ʻole ka mea hana meaʻai canned, hilinaʻi mākou hiki iā mākou ke hana i ka maikaʻi EOE e hoʻokō i kāu mau koi.

MAHALA MAKOU I KO KOU ANOAI.ʻO ka maikaʻi kā mākou motto.ʻO ka hoʻopiha ʻana i kāu mau ipu kā mākou hana, akā ʻo ka mālama ʻana i kou maikaʻi a me ka pale ʻana i kāu hōʻailona ko mākou kuleana.Ua loaʻa iā mākou ka inoa maikaʻi no ka lilo ʻana i mea hoʻolako EOE hilinaʻi no ka ʻoihana hiki.Manaʻo mākou e koho nā mea hana hiki iā Hualong EOE no ka mea he hoa hilinaʻi mākou.

ʻO kā mākou pahuhopu ke nānā mau i nā pono kūʻokoʻa o kēlā me kēia mea kūʻai hiki ke hana a hāʻawi i ka hopena EOE maikaʻi loa.Inā makemake ʻoe i nā huahana EOE, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou.

TAG: NA MEA HANA OPEN EASY, OPEN LIID EASY, OPEN COVER, HUALONG EOE, HUALONG, T4CA, TINPLATE, ETP, TFS, CAN END, ROUND END, PEEL OFF END, ALUMINIUM END, TINPLATE END, TFS END, E PAPA LUNA, FA, TIN HIKI, KA'A'I KANI, TINPLATE HIKI, PAHI ALUMINIUM, POPUPONO LALO, TINPLATE LALO, TFS LALO, ETP LALO, TFS CAN LID, TFS LID, CANNING, CAN-MAKING, TAPASABREFACIL, PETAN PACKAGING UHI PILI PILI, UPI PILI, PULL PULL TAB, RIB HOOPA'I, PALAPALA, BPANI, MEAAI KANI.


Ka manawa hoʻouna: Mar-26-2024