Hoʻopaʻa Hou, i kēlā me kēia manawa me Hualong EOE

I loko o ka nui o ka hua'ōlelo Hualong EOE, hāʻawi ʻia kahi ʻano ākea o nā ʻaoʻao wehe maʻalahi, i hana ʻia e hoʻokō i nā koi koʻikoʻi o ka ʻoihana meaʻai. Hoʻomakaukau ʻia no ka hoʻohui pono ʻana me nā ʻano huahana like ʻole, ʻike ʻia kēia mau mea hiki ke hoʻololi a ʻike ʻia nā poʻi lalo he mau koho maikaʻi loa no nā huahana hiki ke like me ka iʻa, ka ʻiʻo, nā mea kanu, nā huaʻai a me nā meaʻai mākaukau e ʻai.

Hoʻolālā ʻia e kū i nā kaʻina hana sterilization, ʻo Hualong maʻalahi nā hopena e hōʻoiaʻiʻo i ka palekana a me ka lōʻihi o ke ola o nā huahana a kā mākou hoa. Ma waho aʻe o nā ʻano nui maʻamau i hāʻawi ʻia no ka hoʻokō ʻana i nā pono kīʻaha maʻamau, hāʻawi pū mākou i ka maʻalahi e hana i nā lids a me nā lalo e like me nā koi kikoʻī mai nā mea hana hiki. Eia kekahi, ʻo kā mākou lawelawe paʻi lithographic e hiki ai iā ʻoe ke hoʻomaikaʻi i kāu ʻeke me nā hoʻolālā branded a me ka ʻike huahana koʻikoʻi pololei ma nā poʻi.

ʻO ka iʻa, nā mea kanu, a i ʻole nā ​​pī i hoʻopaʻa ʻia i loko o kāu mau kini, hāʻawi kā mākou poʻi i ka hopena kūpono. Loaʻa i nā ʻano nui like ʻole, e like me 300 #, 311 #, 401 #, 603 #, a me 902 #, hāʻawi lākou i kahi kūpono ʻole no nā koi hoʻopihapiha maʻamau. Eia naʻe, hoʻomaopopo mākou he ʻokoʻa kēlā me kēia huahana, ʻo ia ke kumu e hāʻawi pū ai mākou i nā poʻi i hana ʻia i kūpono i kāu mau pono kikoʻī. ʻO kēia maʻalahi e hōʻoiaʻiʻo ʻaʻole kūpono kāu ʻeke i nā kūlana ʻoihana akā kū pū kekahi i kahi mākeke lehulehu.

TFS 300# EASY OPEN END
311 - Aluminum - 1
603 - Paʻi ʻulaʻula - 2
902 - Pa'i Puka - 1

ʻO ka mea nui, ʻoi aku kā mākou Easy Open ma mua o nā mea hana wale nō; he mau mea paahana ia e hiki ke kokua i ka hookiekie ana i ka makemake o kau huahana. Ma ka hoʻopaʻa ʻana i ka hou a me ka hōʻike ʻana i kāu brand, hāʻawi nui kēia mau poʻi i ka maikaʻi o ka huahana a me ka ʻike holoʻokoʻa o ka mea kūʻai.

TAG: HUALONG EOE, BPANI FACTORY, LALO, LIDS, HIKI HOPE, EASY OPEN END, TFS LID, EOE LID, ETP BOTTOM, 211 CAN LID, TIN CAN EOE, TFS LID FACTORY, ETP EOE SUPPLIER, EOE, MANUFAC4, MANUFAC , T5, LACQUER ALUMINIZED, ME KA I'A HOOPAA, KA PAHA PAHA, FSSC22000, LACQUER ORGANOSOL, GULA LONO, KA I'A KANI, PILI TOMATO


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-16-2024