Ka mālama ʻana i ka mea hou: ʻo ke kuleana o nā mea wehe maʻalahi i ka pale ʻana i ka meaʻai holoholona hiki ke hiki

I ka wā e pili ana i ka meaʻai holoholona, ​​ʻo ka meaʻai pulu i loko o nā kini e hāʻawi i ka ʻoluʻolu a me nā pono meaʻai i mahalo ʻia e nā mea nona nā holoholona. ʻO kekahi mea koʻikoʻi o ka meaʻai pipi hiki keoluolu hamama hope, kahi hiʻohiʻona i hoʻolālā ʻia ʻaʻole wale no ka ʻoluʻolu o nā mea mālama holoholona akā no ka palekana a me ka hou o ka meaʻai holoholona i loko.

Hoʻolālā kūikawā ʻia no ka meaʻai hiki, maʻalahi ka wehe ʻana e mālama pono i nā mea i loko mai nā mea haumia o waho. Aia i loko o ka hoʻolālā kahi mīkini hoʻopaʻa hoʻopaʻa paʻa e mālama i ka pono o ka meaʻai, pale i ka palaha a mālama i ka hou a hiki i ka manawa e wehe ʻia ai.

Hana ʻia kēia mau poʻi me kahi pahu huki huki e nānā ana i ka maʻalahi o ka mea kūʻai aku a ua hoʻolālā ʻia e wehe ʻia e nā mea nona nā holoholona, ​​​​e hoʻopau ana i ka pono o nā mea hana a i ʻole ka ikaika nui e hiki ai ke hoʻopilikia i ke kahe a i ʻole ka hōʻeha. ʻAʻole hoʻonui kēia hiʻohiʻona aloha i ka ʻike hānai ʻana no nā holoholona akā hāʻawi pū kekahi i ka maʻalahi, e ʻae i nā mea nona nā puaʻa e komo wikiwiki a maʻalahi i kā lākou meaʻai holoholona.

Eia kekahi, he kuleana koʻikoʻi nā ʻaoʻao wehe maʻalahi i ka mālama ʻana i ka waiwai waiwai o nā meaʻai pipi hiki. Me ka hoʻopaʻa paʻa ʻana i ka iʻa a i ʻole ka ʻiʻo i loko o nā kini, pale lākou i ka oxidation a me ka hoʻohaumia ʻana, me ka mālama ʻana i ka meaʻai i kona ʻono a me nā mea momona i ka manawa.

I ka hopena, ʻoi aku ka maʻalahi o ka wehe ʻana ma mua o ka ʻoluʻolu wale nō - he hōʻike lākou i ka hoʻokō ʻana i ka maikaʻi a me ka palekana i loko o ka ʻeke meaʻai holoholona. ʻO kā lākou kuleana i ka mālama ʻana i ka pono kūpono o ka meaʻai pipi hiki ke hōʻike i ko lākou koʻikoʻi i ka ʻoihana.

 

TAG: TFS LID, ETP LID, TFS END, TFS BOTTOM, ETP BOTTOM, TFS CAN LID, EOE COMPANY, TIN CAN EOE, TINPLATE END, CHINA BPANI, ALUMINIUM EOE, BPANI FACTORY, ETP EOE FACTORY, TAPAS ABREE FA SUCILAPAS. , ME KA HO'OPOPO IA, KA MEA AI KINA EOE, HIGH QUALITY ETP EOE, METAL PACKAGING, CANNED FOOD, CANMAKER, CANNING INDUSTRIES, 202#HANA POI


Ka manawa hoʻouna: Jul-10-2024