ʻO ka mea hou i wehe ʻole ʻia me ka maʻalahi-Hualong Easy Open End Mālama i kāu meaʻai ʻoliʻoli!

I ka honua kahi e hui nui ai ka maʻalahi a me ka maikaʻi,Kina Hualong EOEe puka mai ana ma ke ano he kukuna o ka hana hou, e hiki ke wehe me ka oluolu i ka hou o ka ai i loko o kou mea kūʻai mai.

ʻO nā ʻaoʻao maʻalahi i hāmama ʻia e Hualong EOE Co., Ltd ʻoi aku ka nui ma mua o nā hoʻonā hoʻopihapiha;he hōʻike ia i ka hoʻohui pono ʻana o ka ʻenehana a me ka ʻoluʻolu o nā mea kūʻai aku.

E noʻonoʻo ʻoe ʻaʻole he hakakā hou ke komo ʻana i kāu meaʻai punahele me ka pā paʻakikī akā he hana maʻalahi a paʻakikī.ʻO ia ka Hualong EOE e hāʻawi ai.Me kā mākou hoʻolālā maʻamau, hana ʻoihana, ka mana koʻikoʻi koʻikoʻi, piha kā mākou huahanakūponoe hoʻopau i ka huhū o nā pani kuʻuna a mālama i ka pono o kāu hōʻailona meaʻai hiki ke huki wale.

ʻO ke kumu noʻonoʻo o ka ʻoihana ka hoʻolaʻa ʻana i ka maikaʻi.Hana ʻia kēlā me kēia ʻaoʻao maʻalahi me ka pololei a me ka mālama, me ka hoʻohana ʻana i nā mea waiwai oPaʻa ʻula, TFS, Aluminum a me DR, ʻaʻole ia e hōʻoiaʻiʻo wale i ka lōʻihi akā e kau mua i ka palekana o nā mea i loko.

Ma waho aʻe o kēia mau pono hana a pau, ua hoʻokō ʻo Hualong EOE i kahi kūpaʻa e hoʻonui i ka ʻike mea kūʻai aku no ʻoe a me kāu hōʻailona.Ma ka mālama pono ʻana i ka meaʻai a kāu poʻe mea kūʻai aku, ʻaʻole hāʻawi wale ʻo Hualong i kahi hopena;ke kūkulu nei i kahi pilina hohonu ma waena o ʻoe a me kāu mea kūʻai aku.

ʻO ka mea hou i wehe ʻole ʻia me ka maʻalahi e kali ana, na Hualong EOE Co., Ltd.

TAGS: EOE300, BPANI, TFS EOE, TFS LID, ETP LID, EOE LID, ETP EOE, ETP END, TFS END, EASY 202, 305 TFS, ETP BOTTOM, TFS BOTTOM, HUALONG EOE, ETP CAN LIID, TFS CAN TIN EOE, 211 CAN LID, CHINA BPANI, TINPLATE EOE, ALUMINIUM EOE, TINPLATE END, CHINA TFS EOE, EASY OPEN END, PEEL OFF ENDS, HUALONG CHINA, CHINA CNS LIID, TINPLATE BOTTOM, REINFORCING RIB


Ka manawa hoʻouna: Mei-09-2024